0 ℃Tiszta idő
2020. február 28., péntek • Elemér

Ashley Graham végre megmutatta a kisfiát

Szofi Kakuk , 2020. február 04.
Ashley Graham és férje, Justin Ervin a Pretty Big Deal videósorozat legújabb részében leplezték le a nemrég született gyermeküket. A pár a családról, a szeretetről és az élet fontosabb pillanatairól beszélgetett egymással.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ashley Graham nagyon különleges személyt hívott meg a Pretty Big Deal sorozatának a legújabb adásába. Férje, Justin Ervin válaszolt azokra a kérdésekre, amik a családról, a gyermeknevelés hétköznapjairól és a kapcsolatukról szóltak. A párnak január 18-án született meg az első gyermeke, aki az Isaac Menelik Giovanni Ervin nevet kapta és már most több millió ember rajong az alig kéthetes csöppségért.

Ashley már az Instagramján is megmutatta a picit egy titokzatos képen, de a videós interjúban sokkal több minden látható a babából, kivéve Isaac arcát, ugyanis egyelőre nem szeretnék megmutatni semmilyen formában sem így, a pici babájukat. Ashley megköszönte a rajongóinak is a sok gratulációt és a pozitív energiákat és igyekszik most elvonulni és élvezni a babázást a családdal együtt.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!