13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ariana Grande magához vette Mac Miller kutyáját?

2018. szeptember 28.
4.4411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A várakozásoknak megfelelően nem sikerült túl hosszú szünetet tartania Ariana Grandénak a közösségi oldalakon, ezáltal a minap ismét jelentkezett egy pár bejegyzéssel, melyek között egy igencsak érdekes videót is találtunk.

Bár első blikkre talán semmi furcsát nem láthatunk a pár másodperces felvételen, melyen Ariana egy kutyussal mutatkozik, azonban ha jobban megnézzük a pillanatokra felbukkanó ebet, akkor könnyedén feltűnhet, hogy az bizony nem akárkinek a hűséges társa volt.

Az állat ugyanis kísértetiesen hasonlít arra a kutyára, akit még kölyökként Mac Miller, avagy az énekesnő pár nappal ezelőtt váratlanul elhunyt exe fogadott magához, most azonban egyedül maradt, így a híresség talán úgy határozott, ezzel könnyíti meg számára gazdája hiányát.

Bár ezt az állítást Ariana egyelőre sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudta, hovatovább a rajongók sem tudtak találgatni - mert az Instagramon továbbra is le van tiltva a hozzászólás lehetősége -, ellenben elég logikus lenne mindez a történtek fényében.


happy fall.

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,