0 ℃Tiszta idő
2020. június 03., szerda • Klotild

Ariana Grande magához vette Mac Miller kutyáját?

Brauny , 2018. szeptember 28.
A várakozásoknak megfelelően nem sikerült túl hosszú szünetet tartania Ariana Grandénak a közösségi oldalakon, ezáltal a minap ismét jelentkezett egy pár bejegyzéssel, melyek között egy igencsak érdekes videót is találtunk.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Bár első blikkre talán semmi furcsát nem láthatunk a pár másodperces felvételen, melyen Ariana egy kutyussal mutatkozik, azonban ha jobban megnézzük a pillanatokra felbukkanó ebet, akkor könnyedén feltűnhet, hogy az bizony nem akárkinek a hűséges társa volt.

Az állat ugyanis kísértetiesen hasonlít arra a kutyára, akit még kölyökként Mac Miller, avagy az énekesnő pár nappal ezelőtt váratlanul elhunyt exe fogadott magához, most azonban egyedül maradt, így a híresség talán úgy határozott, ezzel könnyíti meg számára gazdája hiányát.

Bár ezt az állítást Ariana egyelőre sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudta, hovatovább a rajongók sem tudtak találgatni - mert az Instagramon továbbra is le van tiltva a hozzászólás lehetősége -, ellenben elég logikus lenne mindez a történtek fényében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

all the kisses. happy fall.

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!