9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Apja ismét felszínre hozta Király Linda Himnusz-botrányát

2014. március 12.
2.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár egyes generációk bizonyára soha nem felejtenek, azonban a felnövekvő nemzedékek emlékeiből lassan kitörlődött volna az a néhány évvel ezelőtti botrány, amikor Király Lindáról kiderült: még a magyar Himnuszt sem tudja elénekelni.

A sajtó és a rajongók többsége természetesen már elfelejtették az esetet, de a lány édesapja, avagy Király Tamás nemrégiben gondoskodott arról, hogy ismét felszínre kerüljön az egykori botrány, a menedzserként dolgozó apuka ugyanis felvásárolta a botrányról készült felvételek jogait, amivel újra leporolta az egykori történetet, ezzel a címlapokra repítve lányát.

Király Tamás nem titkoltan pénzét, valamint néhány jogszabályt hívott segítségül ahhoz, hogy eltüntesse a világhálóról Király Linda kérdéses incidensét, amelynek keretein belül az énekesnő egy kosárlabdameccs előtt énekelte volna el a Himnuszt, azonban az első két sor után belesült a szövegbe.



Hiába kezdett tehát feledésbe merülni az incidens, Király Linda édesapja most ismét gondoskodott arról, hogy mindenki emlékezzen rá, hiszen az internetről a kalózportálok miatt köztudott, hogy semmit sem lehet eltüntetni végérvényesen, még akkor sem, ha az ember több tízmilliókat áldoz erre a célra.