7 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Angelina Jolie nem volt ott filmje premierjén

2014. december 16.
2.2471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A visszavonult színésznő legutóbbi filmjének bemutatóján nem tudott megjelenni, azonban férje és fiai nem hagyták ki a nagy napot, ráadásul igen elegánsan sikerült felöltözniük.

Sajnos az nem derült ki, hogy Jolie miért hagyta ki a premiert.

Tegnap este mutatták be Angelina Jolie legújabb filmjét, az Unbroken-t (Töretlen), melyet már ő rendezett, azonban sajnos kénytelen volt kihagyni a Los Angeles-i premiert. Természetesen férje, Brad Pitt ott volt az eseményen, ráadászl elkísérte őt három fia is, a 13 éves Maddox, a 11 éves Pax és a 8 éves Shiloh is, valamint Pitt szülei. A fiúk nagyon elegánsan öltöztek, hiszen mindannyian sötét öltönyt vettek fel az alkalomhoz illően.

Angelina Jolie nem volt ott filmje premierjén - 2. kép

Jolie által rendezett film egy második világháborús dráma, mely elég jó kritikákat kapott, sőt négy Critics 'Choice jelölést is kapott a Broadcast Film Kritikusok Egyesületétől, köztük a legjobb film és a legjobb rendező jelöléseket. Brad Pitt és szülei nagyon büszkék Angelina teljesítményére, szerintük is nagyszerű filmet rendezett.

A film férfi főszereplője, Garrett Hedlund hiányolta Jolie-t a premierről, de nagyon hálás volt neki, amiért ilyen jó filmet sikerült összehoznia. A másik főszereplő, Cynthia Garris is nagyon boldog a film elkészülése miatt, sőt elmondta, hogy akárhányszor látta eddig a filmet, mindig elsírta magát.