9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Aaron Paul újra Jesse Pinkmant alakíthatja a Totál szívásból?

2017. január 25.
8.0091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A legfrissebb sztárhírek szerint nem kizárt, hogy hamarosan újra találkozhatunk az utóbbi évek egyik legjobb televíziós sorozataként megismert Totál szívás főhősével, Jesse Pinkmannel a képernyőn, méghozzá a szériához elindított előzménytörténethez kapcsolódóan.

Amint ugyanis ismert, már a harmadik évadjához közelít az a Better Call Saul című sorozat, amely a Totál szívás mellékszálaként indult el, elmesélve nekünk az alkotás előzményeit, amely egyre jobban kapcsolódik az anyasorozathoz.

A főszereplőt alakító Aaron Paul pedig az Ellen DeGeneres Show vendégeként nemrégiben elmondta, hogy mindez olyannyira igaz, hogy a harmadik évadban egy régi ismerős karakter is felbukkanhat majd a műben Giancarlo Esposito által, aki egykoron Gus Fringet, a Los Pollos Hermanos vezérét alakította.

Sőt mi több, Paul halvány utalásokat tett arra, hogy talán még ő is szerepet kaphat a Better Call Saul harmadik évadában, amiről bár egyelőre csak annyit mondott, hogy nagyon reménykedik benne és nagyon örülne neki, sőt határozottan nem is cáfolta meg a műsorvezető felvetését.