18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

A ValóVilág 7 eddigi legszorosabb párbaját VV Laci nyerte

2015. január 19.
3.2551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tegnap este rendezték meg a ValóVilág 7 negyedik párbaját, mely eddig a legszorosabbra sikeredett, ugyanis mindösszesen 200 szavazat döntötte el, hogy VV Zsuzsa vagy VV Laci kerül ki győztesen a párbajból.

Már a nézőtéren lehetett érezni a feszültséget a Zsuzsának és a Lacinak szurkolók között, mely csak fokozódott a lakók megjelenését követően.

Zsu és Laci között egy igen komoly konfliktus alakult ki, miután kikezdtek egymással, ami Edinának nem esett jól, mivel közben szerelmes lett Laciba. A szavazatok alapján a nézők nagyon nehezen döntötték el, hogy végül kinek volt igaza a konfliktusban.

A párbaj során többször egymásnak feszült a két játékos és a közönség is kinyilvánította tetszését vagy éppen nem tetszését. Amikor a villalakóknak kellett elmondaniuk, hogy kit várnak vissza, meglepő módon VV Fanni és VV Denisz nem Zsu nevét mondták ki, hanem Laci nevét. Vajon taktikai lépés volt tőlük?!

VV Laci így örült, amikor megnyerte a párbajt!

VV Laci így örült, amikor megnyerte a párbajt!


Végül a szavazatok 50,06%-át zsebelhette be VV Laci, így ő térhetett vissza győztesként és egyben védettként a villába. Zsu természetesen nagyon szomorú volt, de végre hazamehet kisfiához, akit már nagyon hiányolt.