9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

A válás mellett döntött Holly Madison és Pasquale Rotella

2018. szeptember 26.
4.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Alig öt évvel az esküvő után a válás mellett döntött Holly Madison, a 38 éves egykori playmate, valamint Pasquale Rotella, a 44 éves EDM promóter, utóbbi ugyanis az Instagramon megerősítette a korábbi híreszteléseket.

A két gyermeket nevelő pár férfi tagja a közösségi médiában bejelentette, hogy Holly és ő maximális szeretettel a szívükben váltak el egymástól, és továbbra is a legmélyebb tisztelettel adóznak a másik iránt, szülőként ugyanis örökre partnerek maradnak, sőt elkötelezettek egymás irányában, a legjobb barátok lettek, de a szerelem elmúlt köztük.

Pasquale hozzátette, hogy nem volt könnyű döntés ez a részükről, de mégis gyorsan és könnyen elfogadták az új helyzetet, és örömmel várják életük következő fejezetét.


First and foremost, we are forever partners and parents to two beautiful children, and are fully committed to raising them in an environment filled with love and positivity. Holly is a talented woman and a beautiful soul. We remain the best of friends while co-parenting and continuing to support one another in our respective passions in life. Though it was not a decision we made hastily or take lightly, Holly and I welcome this next chapter in our relationship, and have every confidence that the future will bring only the best for us and our kids. We will always be family. Thank you all for your continued love and support.??

Pasquale Rotella (@pasqualerotella) által megosztott bejegyzés,