9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A taxisofőr szerint az Omega tagjai támadtak rá!

2014. július 22.
2.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szinte sokként érte az országot, hogy vasárnap hajnalban az Omega két tagját brutális körülmények között megverte egy taxis Budapesten.

A zenészek természetesen azonnal mély felháborodásuknak adtak hangot a sajtóban, de időközben megszólalt a másik oldal is!

A taxis, avagy H. Zoltán szerint ugyanis nem éppen úgy történt az eset, ahogyan az Omega két sértettje emlékszik rá, lévén bár valóban megütötte őket, de a kezdeményező Benkő László volt, aki a letekert ablakon keresztül sértegette és megütötte őt. A taxis szerint ennél többet nem tud, és nem is akar mondani, egyszerűen csak védte saját magát!

Benkő szerint természetesen a taxis hazudik, noha ismét egy kicsit másként került előadásra a tegnapi történet. A legfrissebb részletek alapján a taxis a hívás után 30 perccel érkezett meg a helyszínre, és Debreczeni Ferenc valóban mondta neki, hogy amennyiben ilyen sokáig tartott ideérni, akkor inkább hív egy másik fuvarozót.

A sofőr erre ingerülten lehordta a dobost, majd azonnal ütni kezdte, ők pedig csak védekeztek. Benkő szerint állíthat bármit a taxis, nekik szemtanúik vannak, akik alá tudják támasztani az esetet, így a taxis súlyos büntetésre, akár 4 és fél évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat a kétrendbeli súlyos testi sértés miatt.
az Omega két tagját brutális körülmények között megverte egy taxis Budapesten.'>