6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

A Tankcsapdás Lukács Laci titkos szeretője volt Demcsák Zsuzsa

2014. szeptember 19.
2.9871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Megdöbbentő hírek láttak napvilágot a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci kapcsán, akinek magánéletét hétpecsétes titok övezi, éppen ezért is meglepő, hogy most fény derült egyik románcára, lévén több beszámoló is megerősítette, hogy a rockzenész Demcsák Zsuzsával is titkos románcba kezdett.

A Mokka műsorvezetője és a Tankcsapda énekes-basszusgitárosa a felröppent hírek szerint már hónapok óta összejárogatnak, azonban más források azt is tudni vélik, hogy mivel két egészen eltérő személyiségről van szó, inkább csak egyfajta futó kalandról beszélhettünk, aminek időközben már vége is szakadt.

Laci közeli ismerősei közül többen is megerősítették, hogy a szabados életet élő rocker valóban együtt volt Demcsák Zsuzsával, azonban komoly kapcsolatról egyáltalán nem lehetne beszélni, mindössze élvezték egymás társaságát.

A hír kapcsán természetesen sem Lukács Laci, sem a tévés műsorvezető nem kívánt bővebben nyilatkozni, de mivel a források szerint már csak egy elmúlt románcról van szó, ez lényegében érthető is.