0 ℃Tiszta idő
2020. március 29., vasárnap • Auguszta

A sussexi hercegi pár minden brit munkatársától megvált!

Szofi Kakuk , 2020. február 15.
Harry herceg és Meghan hercegné függetlenedési projektje viszonylag rövid időn belül teljesült. A sussexi hercegi pár ráadásul, az összes brit munkatársát elbocsájtotta, mert nem terveznek visszatérni Angliába.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Harry herceg és Meghan hercegné kirúgta a 15 brit személyzetét és Harry herceg még a palotában lévő dolgozószobáját is kulcsra záratta. Egy bennfentes informátor a Daily Mailnek nyilatkozott az ügyben, aki kifejtette, hogy mivel sem Meghan sem pedig Harry nem szeretne visszatérni Angliába, így feleslegesnek érezték fenntartani az ottani életüket munka szempontjából is. Megváltak a dolgozószobájuktól a Buckingham-palotában és azt a 15 munkatársat is elbocsájtották, akik eddig nekik dolgoztak.

Az informátor szerint a királyi család mindent megtesz annak érdekében, hogy más formában ugyan, de munkát kapjanak a kirúgott dolgozók, de így is lesznek olyan személyek, akiktől végleg búcsút kell vennie a palotának. Ezek a lépések is egyre inkább azokat a nézeteket erősítik, hogy Meghan és Harry nem terveznek szinte soha többé angol földre lépni.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!