14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A nyílt utcán támadtak rá Kim Kardashian-ra!

2016. szeptember 29.
5.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Igazán megdöbbentő dolog történt tegnap délután Kim Kardashiannal, aki a Paris Fashion Week alkalmából jelent meg a francia fővárosban, ahol nagy sajtóérdeklődés mellett sétálgatott az egyik bemutató után autójához, amikor elképesztő dolog történt.



kép'>A nyílt utcán támadtak rá Kim Kardashian-ra! - 2. kép

Egy fickó ugyanis váratlanul előugrott a tömegből, és bár egyelőre nem tudni milyen célból - állítólag meg akarta fogni a híresség fenekét -, de támadólag lépett fel Kim Kardashiannal szemben, amitől a celeb nagyon megijedt, de szerencsére nem kellett sokáig várnia a segítségre.

A nyílt utcán támadtak rá Kim Kardashian-ra! - 3. kép

A biztonságiak ugyanis még azelőtt leteperték a bizonyára nagyon komoly feltűnési viszketegségtől szenvedő fiút, hogy hozzá tudott volna érni Kimhez, ezáltal úgy a földre szorították, hogy azt bizonyára napok múlva is megérzi majd, de mivel bűnt nem követett el, az őrök kénytelenek voltak elengedni őt, amire a fiú gyorsan elfutott.

A nyílt utcán támadtak rá Kim Kardashian-ra! - 4. kép

Érdekesség, hogy a támadó ugyanaz a Vitalii Sediuk volt, aki korábban Gigi Hadid-ot is megtámadta, de akkor a modell gyorsan kapcsolt, és úgy orrba vágta a fiút, hogy az bizonyára csúnyán megszédült. Most már valóban ráférne egy kiadósabb verés!

A nyílt utcán támadtak rá Kim Kardashian-ra! - 5. kép


A nyílt utcán támadtak rá Kim Kardashian-ra! - 6. kép