A Metoo kampány miatt viselt nadrágot az idei Oscar-gálán Emma Stone?

Brauny , 2018. március 07.
Alaposan meglepte rajongóit az idei Oscar-gálán Emma Stone, aki egy elragadó estélyi helyett egy egészen kellemetlenül festő nadrágkosztümben jelent meg az eseményen, amivel kapcsolatban a rajongók rögtön vad spekulálgatásba kezdtek.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Természetesen meg is születtek a kapcsolódó teóriák, így a többség szerint nem véletlenül vett Emma nadrágot egy ilyen eseményre, csupán neki is agyára ment a Metoo kampány, ezáltal így akarta jelezni, hogy ő erős és független nő, aki ugyanúgy megjelenhet nadrágban egy ilyen eseményen, mint egy férfi.

Mi sem természetesebb ennél, joga van hozzá, csakhogy közben a fél világ rajta röhögött, hiszen az Oscar-gálán az a szokás, hogy a nők igazi nőként képviseltetik magukat, és meg sem próbálnak férfinak látszani, ami azért különösen fontos, mert a nőiesség kihangsúlyozása sokkal fontosabb lenne, mint a Metoo kampány mögé állva üres szavakat fröcsögni.

Emma egyébiránt tényleg túltolta egy kicsit a szerepét, hiszen amikor a legjobb rendezőnek járó díjat adta át, csak a női jelöltet, Greta Gerwinget volt hajlandó nevén nevezni, a többieket csak "négy férfiként" említette.

A Metoo kampány miatt viselt nadrágot az idei Oscar-gálán Emma Stone? - 2. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!