9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A hazai sztárok is imádják a pingvineket

2014. november 26.
3.1511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A négy cuki pingvin, azaz Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény ismét egy hatalmas kalandba vágnak a Madagaszkár pingvinjei című mozifilmben.

A hazai sztárok közül is többen megnézték a filmet premier előtt gyerekeikkel, sőt még a világhírű Palvin Barbi is megjelent az eseményen.

A jégsapkák titkosügynökei ismét bevetésre készülnek a gonosz Dr. Octavius ellen, akinek tervét meg kell akadályozniuk. Megismerjük a Madagaszkár pingvinjeinek rövid történetét és kicsit több figyelmet kap a legfiatalabb bandatag, azaz Közlegény. A hazai sztárok gyermekeikkel érkeztek a film premier előtti vetítésére, ahol még a pingvin shake-et is megtanulhatták.

Harsányi Levente és kisfia.

Harsányi Levente és kisfia.


A vetítésen ott volt többek között Harsányi Levente és kisfia, Ganxsta Zoli és kislánya, Oláh Gergő és családja, Ada és az ikrek, valamint Győrfi Pál és fia. Még a modell Palvin Barbi is kíváncsi volt a kis pingvinekre, aki elárulta, hogy ez a kedvenc rajzfilmje:

A Madagaszkár Pingvinjei az egyik kedvenc rajzfilmem, sosem fogom megunni őket. Imádom a benne szereplő karaktereket, mind-mind szeretnivaló személyiségek. A vicces pingvinek közül különféle tárgyakat állandóan felköpködő Ricó áll legközelebb a szívemhez, érte egyenesen odavagyok. A Nickelodeon sorozatának első részét apukámmal láttam, sőt, elárulom, hogy függő vagyok: mielőtt elindultam a moziba, ma délután is az ő kalandjaikat néztem.

Mostantól már Te is láthatod Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény legújabb kalandjait a mozikban!

Győrfi Pál és kisfia.

Győrfi Pál és kisfia.



Varga Győző és családja.

Varga Győző és családja.