13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

A britek szerint ismét fia lesz Vilmoséknak - Harry herceg már kárörvend!

2014. szeptember 10.
1.9041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A várakozásoknak megfelelően babalázban ég Nagy-Britannia, mióta ugyanis kiderült, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg ismét babát várnak, mindenki erről beszél - noha a legfrissebb hírek szerint Kate még csak két hónapos terhes, tehát mondhatni az út elején van.

Mint kiderült, Katalin hercegnő ismét nagyon nehezen viseli a terhességgel járó állapotot, így állandóak a reggeli rosszullétek, de orvosok figyelik minden egyes lépését, miközben a lakosság azonnal aktivizálta magát azzal kapcsolatban, hogy megtippeljék: vajon fiút vagy lányt vár a királyi pár?

A fogadóirodák szerint a britek eddig úgy vélik, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegnő második babája sem lesz kislány, sokkal inkább kisfiú, aki a nagy többség szerint a James, az Alexander vagy a Louis nevet kapja majd.

Érdekesség, hogy a témában Harry herceg, avagy Vilmos öccse is megszólalt, aki a rá jellemző humorral arról beszélt az egyik brit lapnak, hogy alig várja már, hogy még jobban szenvedni láthassa bátyját, amivel a két gyerek miatti megsokszorozódó teendőkre utalt a pimasz herceg.

Természetesen mindezt mosolyogva és viccelődve tette, hiszen Harry herceg is nagyon örül a következő babának, és reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a nép, illetve a sajtó ezúttal több levegőt hagynak majd számukra.