19 °C
borús égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

A Bieber házaspár várna a hatalmas lagzival Selena Gomez miatt

2019. január 15.
10.8241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Hailey Baldwin és Justin Bieber tavaly nyár végén összeházasodtak, ezzel pontot téve a szerelmi háromszög bonyodalmaira.

Hailey és Justin titokban kötötték össze az életüket és a legfrisebb hírek szerint, szeretnének egy hatalmas lagzit szervezni. Justin még nem egyezett meg feleségével a pontos időpontról Selena Gomez miatt.

Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata tipikus esete a se veled se nélküled viszonyynak. A féltékeny Hailey, aki már férje nevét is felvette, nem tudja elfogadni a két fiatal közöttti vonzódást és lelki összefonódást és azt, hogy férje folyamatosan nyomon követi Selena lelkiállapotát. Bieber kijelentette, hogy a lány érzéseit figyelembe véve egyelőre nem szeretne a celebektől nyüzsgő hatalmas esküvőre gondolni.


A Bieber házaspár várna a hatalmas lagzival Selena Gomez miatt - 2. kép

2018 elején a szerelmespár újra összejött, de néhány hónappal később szakítottak és Justin azzal a lendülettel vissza is tért exéhez Hailey-hez. Selena azóta is pszichés problémákkal küszködik és az elmúlt hónapokban, ez fizikai formában is jelentkezett nála. A People magazin tagadja ezeket a híreszteléseket és szerintük Mr. és Mrs. Bieber hamarosan megtartja az év celebesküvőjét, bárhogy is van Selena.