5 sztár, akiket a leginkább meggyászoltunk 2017-ben

Brauny , 2017. december 30.
Bár a 2017-es esztendő több szempontból is emlékezetes lett, azért sajnálatos módon az elmúlt 12 hónapban történt néhány olyan haláleset, amelyek kapcsán még mindig összeszorul a szívünk. Mind a hazai, mind a külföldi sztárvilág tekintetében ugyanis rengeteg értékes alakot veszítettünk el idén, és éppen ezért most úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük egy csokorba azokat, akiket a leginkább meggyászoltunk.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Chester Bennington

Az idei év leginkább megdöbbentő halálhíre, túlzás nélkül az volt, hogy Chester Bennington, a Linkin Park énekese öngyilkosságot követett el. Bár az eset júliusban történt, sokan azonban még mindig nem fogták fel, hogy milyen mélyen lehetett az énekes, ha sikeres zenekara, csodálatos felesége és hat gyermeke mellett ilyen szörnyű tettet hajtott végre. Chester a hírek szerint súlyos depressziótól szenvedett, de sem drog, sem jelentős mennyiségű alkohol nem volt a szervezetében.

5 sztár, akiket a leginkább meggyászoltunk 2017-ben - 2. kép

2. Hugh Hefner

Bár nem mondanánk, hogy Hugh Hefner egyértelműen sztár volt, ellenben egy igazi ikon, egy híresség, aki a Playboy magazin megalkotójaként világhírnévre tett szert, ám idén sajnos ő is távozott az élők sorából. Hefner 91 éves korában, otthonában, szerettei körében, végelgyengülésben halt meg, a beszámolók szerint pedig a történtek előtti időszakban nagyon nehezen mozgott, és egészségi állapota is csúnyán megromlott.

5 sztár, akiket a leginkább meggyászoltunk 2017-ben - 3. kép

3. Lorán Lenke

90 éves korában elveszítettük Lorán Lenkét, a Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, aki idén májusban már visszavonult, és ez sokak szerint előre jelezte, hogy egészségi állapota súlyosan megromlott. Lenke néni az utóbbi években már nagyon gyenge volt, állandó segítségre és ápolásra szorult, de életkedve haláláig nem hagyta el, így távozását még nehezebb feldolgozni.

5 sztár, akiket a leginkább meggyászoltunk 2017-ben - 4. kép

4. Roger Moore

89 éves korában svájci otthonában idén hunyt el Roger Moore, a legendás színész is, akire a legtöbben határozottan a csokornyakkendős James Bond-ként emlékeznek, ami nem véletlen, hiszen ez volt a leghíresebb szerepe. A színész sajnos évek óta nagyon rossz egészségi állapotban volt, daganattal küzdött, és legyengült, idős szervezete idén sajnos végleg feladta a harcot.

5 sztár, akiket a leginkább meggyászoltunk 2017-ben - 5. kép

5. Aradszky László

Az egész országot meglepte októberben, amikor családja bejelentette, hogy 82 éves korában elhunyt Aradszky László, az ismert magyar táncdalénekes, aki bár évek óta szenvedett súlyos vérnyomás-problémáktól, de semmi sem utalt arra, hogy állapota olyan rossz lenne, hogy abba belehalhat. A tragédia azonban mégis bekövetkezett, de olyan slágerei, mint a Nem csak a húszéveseké a világ örökre megmaradnak nekünk.

5 sztár, akiket a leginkább meggyászoltunk 2017-ben - 6. kép

 
3 hozzászólás

debbie • Pipi #3 • 1 éve, 6 napja

Sok tehetséges ember.

Babóca • Messiás #2 • 1 éve, 7 napja

A legmegdöbbentőbb a Linkin Parkos volt. A többiek már idősek voltak.

moni1294 • Überbrutál #1 • 1 éve, 8 napja

Szomorú, hogy ennyien távoztak idén.