13 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

5 hollywoodi pár, akik évtizedek óta együtt vannak

2018. szeptember 22.
4.1551
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hollywoodra és úgy általánosságban az egész sztárvilágra sokan hajlamosak úgy tekinteni, mint egy olyan közegre, ahol a kapcsolatok legfeljebb néhány évig tartanak, majd a hírességek új emberek oldalán keresik a boldogságot időről-időre. Bár való igaz, hogy a többségre ez a hipotézis ráhúzható, azonban szerencsére Hollywoodban is ismerik még páran a sírig tartó szerelmet, valamint azt, hogy milyen elkötelezni magunkat valaki mellett. Hogy kik azok a híres sztárpárok, akik már évtizedek óta együtt vannak? Az alábbiakban összegyűjtöttük a legkirívóbb eseteket:


1. Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks, avagy a Forrest Gump alakításáért mindmáig nagy tiszteletnek örvendő sztár az egyike azoknak, akik már a nyolcvanas évek óta egy pár mellett élnek. Bár ő sem volt mindig ennyire hűséges, hiszen jelenlegi párja, avagy Rita Wilson előtt már volt egy felesége, miután azonban 1987-ben elváltak, szabad volt az út, hogy összeházasodjanak Ritával, akivel azóta is, tehát idén már 30 éve házasok.

5 hollywoodi pár, akik évtizedek óta együtt vannak - 3. kép

2. Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Sarah Jessica Parkerről aztán tuti, hogy senki nem gondolta volna, hogy évtizedek óta egy férfi mellett éli az életét, és bár korábban ő is több pasi mellett élt - a nyolcvanas években Robert Downey Jr. volt a párja -, a kilencvenes években azonban megismerkedett élete szerelmével, Matthew Broderickkel. A sztárpáros 1997-ben, tehát idén már 21 éve, hogy házas, és három közös gyermekük van, köztük egy 2009-ben született ikerpárral.

5 hollywoodi pár, akik évtizedek óta együtt vannak - 2. kép

3. Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick is nemrégiben ünnepelték 30. házassági évfordulójukat, lévén bár elég hihetetlen, de 1988-ban házasodtak össze, sőt mi több, igazi love story volt az övék, hiszen ebben az évben is ismerkedtek meg. A sztárpáros annak ellenére is kitartott egymás mellett, hogy karrierjük folyamatosan haladt a másik mellett, sőt több filmben is játszottak együtt, ha pedig mindez nem lenne elég, egy kis morbiditás is a végére: szegről-végről még rokonok is, noha nagyon távolról, a kilencedik unokatestvérekként jegyzik őket.

5 hollywoodi pár, akik évtizedek óta együtt vannak - 4. kép

4. Will Smith és Jada Pinkett Smith

Alighanem Will Smith és Jada Pinkett Smith az egyetlen olyan színes bőrű hollywoodi sztárpáros, akiknek sikerült évtizedekig melegen tartaniuk házasságukat, hiszen 1997-ben, tehát 21 évvel ezelőtt házasodtak össze egymással. Bár korábban Will Smith-nek már volt egy házassága, Jadának azonban ez az első nagyon komoly kapcsolata, amiből két közös gyermekük is született.

5 hollywoodi pár, akik évtizedek óta együtt vannak - 5. kép

5. Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep és Don Gummer túlzás nélkül listánk legnagyobb veteránjainak tekinthetők, hiszen a pár 1978-ban házasodott össze, vagyis 40 éve alkotnak egy párt. Meryl egyébiránt nagyon hűséges típus, ezáltal bár korábban is volt már férjnél, azonban addig nem nézett más férfi után, amíg John Cazale tragikus körülmények között el nem hunyt. Meryl és Don házasságából négy gyermek született, és állításuk szerint még ma is úgy szeretik egymást, mint annak idején.

5 hollywoodi pár, akik évtizedek óta együtt vannak - 6. kép

2 hozzászólás

leoni

6 éve, 23 napja

Hát ez nem semmi! meglepett smiley Nagyon ritka.

válasz erre

Babóca

6 éve, 23 napja

Nagyon ritka az ilyen a celebek között de jó látni hogy van kivétel. mosolygó smiley

válasz erre