5+1 női sztár, aki szó szerint igazán nagy lábon él

Brauny , 2017. augusztus 09.
A sztár- és celebvilágban rendszerint mindenki tökéletes, mindenki jól néz ki, mindig csinos és jól öltözött. Ez azonban csak egy álca, egy a fényképezőgépek, a vakuk és a Photoshop-javítások által elvakított összkép, a valóság azonban az, hogy a hírességek is narancsbőrösek, némelyek ducibbak, mások alacsonyabbak, mint gondolnánk, sőt akadnak, akik elképesztő nagy tappancsokkal rendelkeznek nő létükre is. Hogy kik ők? Lássunk egy gyors összeállítást!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 5+1 női sztár, aki szó szerint igazán nagy lábon él - 2. kép

1. Sandra Bullock

Lássunk elsőként egy nem túlzottan, de azért kirívó esetet, Sandra Bullock ugyanis hiába egy nagyon csinos színésznő, azért elég nagy lábon él - pláne magasságához képest - az 52 éves színésznő ugyanis 42-es lábakkal rendelkezik, amire állítása szerint nagyon nehezen talál megfelelő cipőt.

5+1 női sztár, aki szó szerint igazán nagy lábon él - 3. kép

2. Gwyneth Paltrow


Folytassuk is rögtön a sort Gwyneth Paltrow-val, aki bár nem tűnt soha egy nagy lábú hírességnek, azonban biztos, hogy nagyon stabilan áll a lábán, a Szerelmes Shakespeare vagy az Emma sztárja ugyanis 43-as lábakat kapott a teremtőtől, ami azért nem kicsi.

5+1 női sztár, aki szó szerint igazán nagy lábon él - 4. kép

3. Paris Hilton


Szintén hatalmas, 43-as lábakkal áldotta meg az élet Paris Hiltont is, a híres szálloda-örökösnőt és lemezlovast, akiről köztudott, hogy imádja a cipőket. Éppen emiatt rendszerint úgy kell varratnia magának őket, mert a híres divatházak többsége ilyen nagy méretet szinte soha nem gyárt.

5+1 női sztár, aki szó szerint igazán nagy lábon él - 5. kép

4. Uma Thurman


Bár ez is meglepő lehet, de Uma Thurman sem az a kis lábú menyecske! A Kill Bill és a Ponyvaregény sztárja ugyanis szintén 43-as lábakkal rendelkezik, de vannak bizonyos márkák, amelyekből 44-esre is gyakran szüksége van. Az pedig azért már nem éppen aprócska!

5+1 női sztár, aki szó szerint igazán nagy lábon él - 6. kép

5. Katie Holmes


A Dawson és a haverok jól ismert színésznője, avagy Katie Holmes általánosságban a visszafogott szépség megtestesítője, akiről kevesen gondolnák, de szintén 43-44-es lábbal áldotta meg az ég, ami bizonyos nyújtott orrú vagy magas sarkú cipők esetében egészen deformatív látványt tud nyújtani a híresség kapcsán.

5+1 női sztár, aki szó szerint igazán nagy lábon él - 7. kép

+1. Tyra Banks


Tyra Banks bár nem színésznő, ellenben modell, akit a legtöbben talán a Topmodell leszek műsorvezetőjeként ismerhetnek. Ő abszolút toronymagasan vezeti a nagy lábon élő celebek listáját, hiszen a híresség 45-ös cipőkben szaladgál, amihez ugyan testmagassága is passzol, de ez ebben a formában így is megdöbbentő.
 
3 hozzászólás

Tekla • Csirke #3 • 1 éve, 8 napja

Gondolom párszor kaptak már kisebb cipőt. Nem minden divatmárka készít ekkora cipőket.

Cynthia • Überbrutál #2 • 1 éve, 8 napja

Nem is gondolnám hogy ilyen nagy lábaik vannak. Nekem 38-as.

zsebibaba • Überbrutál #1 • 1 éve, 8 napja

Nem semmi mekkora lábaik vannak.