6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

5+1 érdekesség Meghan Markle-ről, amit talán te sem tudtál a leendő hercegnőről

2018. február 10.
3.4931
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hamarosan új hercegnő érkezik a brit királyi családba, aki a jelek szerint kevésbé lesz hagyománytisztelő a konzervatív Katalin hercegnőhöz képest, ami nem meglepő, hiszen életútja is sokkal érdekesebb és változatosabb volt, mint Kate Middletonnak. Amennyiben te is csak annyit tudsz Harry herceg leendő feleségéről, amennyit a sajtó úton-útfélen híresztel, akkor olvasd el cikkünket, mert összegyűjtöttünk 5+1 érdekességet, amit szinte biztos, hogy nem tudtál Meghanről.


1. Félig színesbőrű!

Meghan Markle kapcsán kevesen tudják, mert egyáltalán nem látszik rajta - gyerekkori fotóin annál inkább -, de édesanyja afroamerikai, Doria Radlannak hívják, és fizikoterapeutaként, valamint jógatanárként dolgozott korábban, nemrégiben pedig szociális munkás diplomát szerzett. Ez azt jelenti, hogy Meghan lesz az első a brit királyi családban, akinek néger felmenői vannak.

5+1 érdekesség Meghan Markle-ről, amit talán te sem tudtál a leendő hercegnőről - 2. kép

2. Filmes apuka

Meghan édesapja az a Thomas W. Markle, aki a filmiparban egy tehetséges, sőt Emmy-díjat is nyert háttérmunkás, ezáltal például a Rém rendes családban is ő volt a világosító, ahol Meghan is gyakran jelen volt. Itt szerette meg a filmezést, a sajtóhírekkel ellentétben pedig jó kapcsolatot ápol felmenőjével, és büszke arra, hogy tőle örökölte az orrát.

3. Balhés tesó!

Meghan Markle nagyon sokat hallgatott a múltban családja, de leginkább testvére, Thomas Markle miatt, akit egyszer letartóztattak azért, mert részegen és pisztollyal megfenyegetett egy nőt.

4. A volt férj!

Meghan Markle-ről kevesen tudják, de nem először megy férjhez, lévén egyszer már kimondta a boldogító igent Trevor Engelsonnak, az ismert amerikai filmproducernek, akivel 2011-ben házasodtak össze, de két évvel később ismeretlen okokból elváltak.

5+1 érdekesség Meghan Markle-ről, amit talán te sem tudtál a leendő hercegnőről - 3. kép

5. A Briliáns elmék!

A leendő hercegnő egyik legismertebb szerepe a Briliáns elmék című vígjátéksorozatban volt, a legtöbben onnan ismerik, noha volt már a Castle-ben, és olyan mozifilmekben is kapott kisebb szerepet, mint a Borzalmas főnökök. Harry herceg feleségeként azonban le kell majd mondania arról, hogy híres színésznő lesz, noha ebben a pozícióban sokkal nagyobb hírnév vár majd rá.

+1. A saját weboldal!

Meghan Markle lehet az első hercegnő, akinek saját lifestyle weboldala lesz, lévén ő áll a The Tig nevű blog mögött, aminek jövőjéről ugyan nem tudunk még, de ha minden marad úgy, ahogyan eddig, akkor első kézből hallhatunk majd a hercegi pár utazásairól, a hercegnői divatról, az általa elfogyasztott ételekről, vagy a hercegnői szépségápolásról.
3 hozzászólás

bettike

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Volt férjnél?? Ezt nem is tudtam róla.

válasz erre

Minoni

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nem egy átlagos hercegnő az egyszer biztos.

válasz erre

debbie

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nem egy Katalin hercegnő az biztos, fura lesz a királyi családban.

válasz erre