7 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

170 millióért vett párjának jegygyűrűt George Clooney

2014. május 14.
2.1901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Halálosan szerelmes lehet George Clooney, a korábban függetlenségéről és szívtipróságáról híres hollywoodi sztár ugyanis nemrégiben egy olyan értékű jegygyűrűvel lepte meg kedvesét, amelynek összegét egy átlagos magyar egész élete során sem keresi meg.

Clooney ugyanis egy romantikus vacsora alkalmával egy 450 ezer font - megközelítőleg mintegy 170 millió forint - értékű, hétkarátos smaragdgyűrűvel lepte meg kedvesét, a 36 éves Amal Alamuddin ügyvédnőt, aki 53 éves korára teljesen elvette a sztár eszét.

Hogy az egzotikus szépségnek mivel sikerült elérnie mindezt, az egyelőre még nem derült ki, az viszont igen, hogy van valamiféle titkos fegyvere, Georgey Clooney ugyanis mindig is ragaszkodott a szabados élethez, ami a jövőben úgy tűnik, hogy alaposan megváltozhat.

A pár egyébiránt egy jótékonysági esten találkozott össze, és információink szerint Amal először kosarat adott Clooney-nek, de vélhetően éppen ez tetszett meg a színésznek, hiszen a sztárügyvéd - aki többek között az államtitkokat kiszivárogtató Wikileaks alapítót is védi - egy rendkívül okos és önálló teremtés, aki ezen felül még nagyon csinos is.


kép'>170 millióért vett párjának jegygyűrűt George Clooney - 2. kép