Szörnyű: egy alma esett a csecsemő fejére, azóta kómában van

Brauny , 2018. március 22.
Elképesztő eset történt a kínai Tungkuan városában még március 9-én, ahol egy társasház erkélyén egy alig három hónapos csecsemő pihengetett nagymamája karjaiban, mikor váratlanul egy alma hullott alá az égből, mely egyenesen fejen találta az apróságot.


A csecsemőhöz rögtön mentőt hívtak, hiszen az ütés helyén óriási dudor keletkezett, az apróság még hártyás, fejletlen kis koponyája ugyanis nem bírt ellenállni az ütésnek, ezáltal koponyatörést és agyi vérzést állapítottak meg nála, a kómából pedig még mindig nem ébredt fel.

A Shanghaiist beszámolója szerint az orvosok nem közöltek túl jó híreket a családdal, a kisbaba ugyanis bár korábban egészséges volt, ha viszont most fel is ébred a kómából, a jobb agyféltekéje nem működik majd, így soha nem élhet teljes életet.

Szörnyű: egy alma esett a csecsemő fejére, azóta kómában van - 2. kép

Mint később kiderült, az alma egy 24. emeleti lakásból, egy mindössze 11 éves kislány kezéből esett ki, aki véletlenül ejtette el a gyümölcsöt, amikor a kutyáját szerette volna megetetni, így történt meg a tragédia, mely tönkretett eegy párhónapos, talán nagy jövő előtt álló apróság életét.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!