Senki sem hitte, hogy életben marad a 350 grammal született kisfiú, de már 6 hónapos

Brauny , 2018. szeptember 04.
Theo Taylor egy igazi csodagyerek abban az értelemben, hogy még az orvosok sem hittek abban, hogy életben maradhat, lévén az apróság extrémen koraszülött volt, hiszen a terhesség 24. hetében jött a világra, mindössze 350 grammal, aminek általában a nyolc-tízszerese a normális.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Édesanyja, a 24 éves Katie Rhodes egyébiránt nem is szülni érkezett a kórházba a kis Theo világra hozatalakor, de mivel a magzat fejlődése ismeretlen okokból leállt odabent, azt javasolták neki, hogy azonnal el kell távolítani őt a méhből, és másnap császármetszéssel meg is született a kicsi.

Ezzel Theo lett a valaha született legkisebb baba Nagy-Britanniában, súlyával pedig még az orvosokat is meglepte, akik nem sok jóval biztatták az édesanyát, lévén nem sok esély volt arra, hogy ilyen apró súllyal életben maradjon a pici.

Az anyuka azonban nem mozdult mellőle, soha nem adta fel a reményt, és bár a modern orvostudománynak, a különféle eszközöknek is sok szerepe volt ebben, a gyermek végül júliusban hazamehetett a kórházból, ma már hat hónapos, és a vizsgálatok alapján teljesen egészséges.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!