Nem lehet saját gyermeke, így játékbabát nevel a 38 éves nő

Brauny , 2018. november 09.
Rengeteg nő él a világon, aki hiába szeretne gyermeket, valamilyen oknál fogva nem lehet neki sajátja, ami az egész életét meghatározza. Ebbe a kategóriába sorolható a 38 éves Marie Mango is, aki gyerekkorában egyetlen dologról álmodott, hogy édesanya legyen.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ezt az álmát 24 éves koráig dédelgette, azonban ekkor egy vizsgálat során kiderült, hogy Turner-szindrómától szenved, vagyis soha nem lehet saját gyermeke. Helyzetét súlyosbította, hogy reumatid artitisze miatt az örökbefogadás sem jöhetett szóba, így éveken át harcolt a depresszióval.

Nem lehet saját gyermeke, így játékbabát nevel a 38 éves nő - 2. kép

Szerencsére azonban túlélte a nehéz időket, amit két dolognak köszönhetett. Az egyik, hogy sikerült rálelnie egy olyan férfira, aki három gyermeket nevel, amiből ő is kiveszi a részét, de 2010-ben rátalált a kifejezetten gyermektelen nőknek megálmodott élethű babákra is, melyek azóta teljessé tették az életét.

Nem lehet saját gyermeke, így játékbabát nevel a 38 éves nő - 3. kép

Marie ugyanis úgy nevelget egy 18 hónapos játékbabát, mintha az teljesen valóságos lenne, sőt mi több, elhatározta, hogy hamarosan még egyet vásárol magának, mert elmondása szerint, ha az űrt nem is képesek teljesen kitölteni, ellenben sokat segítenek ebben.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!