0 ℃Tiszta idő
2020. március 29., vasárnap • Auguszta

Négy gyereket szült 9 hónap alatt az anyuka

Brauny , 2014. május 26.
Szinte csodával határos történetről számolt be a brit The Sun napilap, akik egy olyan angol édesanyáról adtak hírt, akinek sikerült négy gyermeket is szülnie, méghozzá 9 hónap, vagyis annyi idő alatt, míg más normális anyuka örül, ha egyetlen csöppségnek életet ad.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A 29 éves Sarah Ward ugyanis tavaly júniusban adott életet első gyermekének, és vélhetően alig az első megszületését követően azonnal teherbe is esett, márciusban ugyanis egészséges hármasikreket hozott a világra úgy, hogy az orvosok korábban szinte egyáltalán nem adtak esélyt arra sem, hogy teherbe essen.

Ward ugyanis párjával együtt évek óta próbálkozott már gyermekvállalással, de ő nem adta fel, és életmódváltás kíséretében nem adták fel férjével a reményt, így 2012-ben kiderült: teherbe tudott esni, méghozzá rövid időn belül kétszer is.

A pár ugyanis a korábbi meddőségi mizéria következtében félelemérzet nélkül vetette bele magát a szexuális életbe az első kisfiú megszületése után, aminek köszönhetően 9 hónappal fiúk megszületését követően ismét gyermekáldásban részesültek, méghozzá rögtön háromban!

Négy gyereket szült 9 hónap alatt az anyuka - 2. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

Enci • Überbrutál #3 • 6 éve, 4 hónapja és 4 napja

Jaj de kis aranyos dundi.

Pillangó • Hiperaktív #2 • 6 éve, 4 hónapja és 5 napja

Ennyit az orvosokról. Vannak még csodák.

Zita.Péter • Überbrutál #1 • 6 éve, 4 hónapja és 5 napja

Biztos volt meglepetés!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.