9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Megérkeztek az újgenerációs pelenkák

2015. február 13.
3.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A kisgyermekes szülők legnagyobb örömére ismét a pelenkák forradalmasítására készül a Pampers, méghozzá legújabb, Premium Care Pants bugyipelenkáival, amelyekkel elsődlegesen a könnyebb pelenkacserét, és a kisbabák kényelmét állították a középpontba.

Az új pelenka egy gumírozott derékrésszel lett ellátva, amivel lényegében tépőzárak és öntapadós felületek nélkül, mint egy hagyományos alsóneműt adhatjuk rá gyermekünkre a pelenkát, amit a gyártó kifejezetten aktív babák számára szánt.

Mivel minden kisgyermek imádja a szabadságot - ezáltal például meztelenül szaladgálni -, ezért a pelenkázás gyakran nagy nehézségek elé állítja a szülőket, de a bugyipelenka lehetőséget ad a gyors csere mellett arra is, hogy a kicsik minden pillanatban szabadnak érezzék magukat.

Az újgenerációs pelenka akár 12 órán át is szárazon tartja a babapopsit - ideális tehát éjszakai használatra is -, miközben a belső rétegen elhelyezett babaápoló krém segíti a bőr egészségének megóvását, a nedvességjelző csík pedig színváltoztatással jelzi, hogy mikor érett meg a pelus a cserére.


kép'>Megérkeztek az újgenerációs pelenkák - 2. kép