11 °Cerős felhőzet
2021. április 17., szombat • Rudolf

Itt az új, prémium pamuttal készült, környezetkímélő módon előállított pelenka

Mariann , 2019. május 06.
Manapság szinte mindenki számára egyre fontosabb a környezete, éppen ezért döntött úgy a pelenkagyártó cég, hogy megalkotja azt a prémium minőségű pelenkát, melynek gyártása során kevésbé mérgezik a környezetet, mint a korábbi pelenkák esetében.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az új Pure a Pampers első olyan pelenkája és első nedves törlője, amely prémium pamut, cellulóz és növényi alapanyagú rostok felhasználásával készült. A felhasznált pamut fenntarthatóan termesztett gyapotból készült, a növényi rostok alapanyaga pedig cukornád, amelyek kombinációja a legpuhább érzetet nyújtja a kisbabák érzékeny bőrének. A márka többi pelenkájához képest ez is 12 órán keresztül tartja szárazon a babapopsit.

A pelenka gyártásához norvégiai szélerőművekből származó, megújuló energiát használnak fel, jelentősen csökkentve ezzel a környezeti terhelést. A vállalat és a Rossmann jóvoltából most 3.000.000 forint értékben ökojátékokat, kültéri és beltéri fejlesztést nyerhet egy hazai bölcsőde. Ehhez vásárolni kell április 15. és június 16. között egy bármely Pampers terméket, mellyel szavazhatunk az általunk kedvelt bölcsödére.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!