Így néz ki a valóságban egy terhes nő pocakja pár héttel a szülés után

Brauny , 2017. szeptember 04.
A sztárok előszeretettel osztanak meg olyan fotókat a közösségi oldalaikon, amelyeken alig egy-két héttel a szülés után szó szerint bombaalakot, de ami még inkább megdöbbentő: lapos hasat villantanak.


Aki volt már terhes, vagy ismert olyantt, aki szült gyermeket, az bizonyára jól tudja, hogy ezek a fotók egytől-egyig hatalmas átverésnek és Photoshop-trükknek nevezhetők, hiszen nem kell elhízni ahhoz, hogy egy terhes nő pocakja a szülés után is megmaradjon egy kicsit.

A bőr ugyanis megnyúlik, és a vékonyabbakon az egy-két kilónyi felesleg is meglátszik, ezt pedig most Kristen Sullivan, egy amerikai kismama az Instagramján mutatta be a világnak, a középpontjában két fotóval, amelyek megmutatják, hogy a szülés után hónapok kellenek, amíg műtét és egyebek nélkül a terhes pocak teljesen eltűnik.

Így néz ki a valóságban egy terhes nő pocakja pár héttel a szülés után - 2. kép

A két fotó közül a baloldali pár nappal a szülés előtt készült, míg a jobboldali kép három héttel a szülés után, ami jól mutatja, hogy ha az anyuka nem is volt tetemes mértékben elhízva, a pocak egy ideig akkor is ott maradt.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!