19 °C
tiszta égbolt
2024. április 30., kedd
Katalin, Kitti

Kylie Jenner és Timothée Chalamet együtt érkezett a Golden Globe gálára

2024. január 08.
19.4121
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még tavaly áprilisban röppentek fel olyan pletykák miszerint a sminkmogul és a Dűne filmek sztárja elkezdett randizgatni egymással, ám nagyon sokáig titkolták kapcsolatukat, sőt a közösségi médiában a mai napig nem fedték fel, hogy együtt vannak.

Most azonban az éjszaka folyamán megrendezett 81. Golden Globe gálára együtt érkezett Kylie Jenner és Timothée Chalamet, akik szinte végig turbékolták az eseményt. Többször is elcsattant közöttük egy-egy csók, de a vörös szőnyegen nem együtt vonultak be.

Kylie Jenner és Timothée Chalamet együtt érkezett a Golden Globe gálára - 2. kép

A jelek szerint a két fiatal igyekszik távol maradni a médiától, de így is el lehetett róluk kapni néhány izgalmas felvételt. Folyamatosan egymás kezét fogták és látszólag nagyon jól érezték magukat. Chalametet egyébként a legjobb musical/vígjáték színésze kategóriában jelölték a "Wonka" című filmben nyújtott alakításáért, ám végül nem ő vihette haza a díjat.
pletykák miszerint a sminkmogul és a Dűne filmek sztárja elkezdett randizgatni egymással, ám nagyon sokáig titkolták kapcsolatukat, sőt a közösségi médiában a mai napig nem fedték fel, hogy együtt vannak.'>