Ezért válaszd meg jól, hogy milyen dadust kérsz fel kisbabád mellé! (felkavaró képsorok)

Brauny , 2017. szeptember 22.
Szó szerint felkavaró és egyben brutális felvételeket rögzített egy rejtett kamera arról a namíbiai nőről, aki most emberölési kísérlet vádjával áll bíróság előtt, mert videó bizonyítja, hogy túlzás nélkül állat módjára bánt egy 9 hónapos kisbabával.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A felvételen látható, hogy a 38 éves "dadus" magasról, szó szerint belevágja a kiságyába a síró kisbabát, aki keserves zokogásban tör ki, majd a picit a lábánál fogva emeli ki ágyából, és úgy cipeli, mintha nem is egy törékeny kisember, hanem valami tárgy lenne.

Annemarie Theron, a kislány édesanyja azért helyezett rejtett kamerát kislánya szobájába, mert furcsa sérüléseket talált a kicsi testén, mióta Nicole Hoeses vigyáz az apróságra, akivel szemben tartózkodó lett a kisbaba, és amikor az anyuka meglátta a kamera által rögzített felvételt, napokon át se inni, se enni, se aludni nem tudott, sőt még az sem nyugtatta meg, hogy feljelentést tett a rendőrségen.

A kislány időközben egy alapos orvosi vizsgálaton esett át, aminek során kiderült, hogy szerencsére nincsenek törései, sem súlyos fej- vagy belső sérülése, de a gyerek vélhetően olyan pszichés sokkon eshetett át, ami egész életében elkísérheti majd.

FIGYELEM, FELKAVARÓ JELENETEK KÖVETKEZNEK!


 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!