12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ez hihetetlen: pár órával a szülés előtt tudta meg, hogy terhes!

2017. október 16.
7.1401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Bár senki sem akarja elhinni a világon, a 19 éves Connie Whitton, egy brit lány a Mirror magazinnak egy olyan történettel állt elő, miszerint bármennyire is hihetetlen, de ő négy órával a szülés előtt tudta meg, hogy gyermeket vár, addig semmi nem tűnt fel neki, ami valójában hatalmas butaságra vall.

Ha ugyanis voltunk már terhesek, akkor tudjuk az alapvető pocaknövekedésen felül hatalmas változások mennek végbe a szervezeten belül, hovatovább az a baba alaposan mocorog is odabent, de Connie állítja, hogy mindez nem tűnt fel neki, leginkább azért nem, mert korábban 25 kilót leadott, hízását pedig a jojó effektusnak tudta be.


kép'>Ez hihetetlen: pár órával a szülés előtt tudta meg, hogy terhes! - 2. kép

Connie talán még később értesül állapotosságról, ha erősödő derékfájása miatt nem megy el orvoshoz, ahol a doki közölte vele a jó hírt. Ez a lány szerint este 9-kor történt, nem sokkal hajnali 1 után pedig már meg is szülte kisfiát, a 3 kiló 34 dekával megszületett Seth-et.

Ez hihetetlen: pár órával a szülés előtt tudta meg, hogy terhes! - 3. kép

A lány állítása szerint egyáltalán nem vigyázott magára a terhesség során, rendszeresen fogyasztott alkoholt és tornázott is, de ennek ellenére egy teljesen egészséges kisbabát hozott a világra.