8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Ez a nő egy hős: még a szülőszobán is tornázott!

2017. július 15.
8.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A legtöbb nő általánosságban nehezen veszi rá magát arra, hogy tornázzon, így már csak emiatt is nagy tisztelet jár Anna Strode-nak, aki ismert fitneszbloggerként valami egészen őrült dolgot tett: terhesen, a szülési fájások mellett, a szülőszobán is tornázott.

Mindezt el se hinnénk, ha Anna nem vette volna videóra az egészet, majd ezt a felvételt fel nem töltötte Instagramjára, ahol több tízezer ember nézte meg az elképesztő videót, akik közül sokan őrültnek nevezték a nőt.

Anna azonban úgy tűnik, hogy nagyon tud valamit, mert nem sokkal a videó feltöltését követően egy könnyed szülés után egy egészséges kislányt tartott a kezében, így ma már három gyermek büszke édesanyja.


The hospital is big and has over 20 delivery suites but it just so happened that they were all welcomed into the world in the same room ?? how cool is that!!! #workout #pregnancy #inspirepregnancy #fitmom #fitmum #fitmomsofig #pregnancyexercise #fitpregnancy Disclaimer: This video is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact info@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

Anna Strode (@bubs2bikinis) által megosztott bejegyzés,