0 ℃Tiszta idő
2020. február 28., péntek • Elemér

Egy titokzatos vírus okoz terméketlenséget a mai nők egy részénél!

Brauny , 2016. július 12.
Elképesztő felfedezésről adott hírt egy olasz kutatás, amelynek állítása szerint nem zárható ki, hogy bizonyos nők nem saját hibájukból, hanem egy jelenleg még ismeretlen és titokzatos vírusból kifolyólag válnak meddőkké és terméketlenekké.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az olasz egyetemi kutatócsoport által közölt legfrissebb hírek szerint ugyanis miután alaposabban is megvizsgáltak több terméketlennek nyilvánított nőt, egy olyan speciális vírust találtak a szervezetükben, ami a bárányhimlőhöz hasonlítható.

Ez volt a HHV-6A vírus, amelyet egyetlen olyan nő szervezetében sem találtak meg, akik szültek már korábban gyermeket, ellenben az eredménytelenül próbálkozó nők több mint felénél kimutatták a méh belső rétegéből, amely alapján az orvosok azt feltételezik, hogy ez a vírus ellehetetleníti a nők testét a szüléssel kapcsolatos felkészülésre.

Habár a vírust már több mint 30 éve ismeri az orvostudomány, ellenben mindmáig szinte alig tudnak róla valamit, ugyanakkor mégis vannak olyan gyógyszerek, amelyek állítólagosan hatásosak vele szemben, de mivel a fertőzésnek semmiféle tünete nincs - a meddőséget leszámítva -, ezért kevés esetben derül fény rá.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.