2020. január 28., kedd • Károly, Karola

Bemutatkozott az új Pampers Active Baby-Dry pelenka

Mariann , 2016. december 07.
Hová tűnt az a sok pisi? - nemrégiben debütált a márka legújabb pelenkája, mely három különböző nedvességfelszívó csatornával rendelkezik, ennek köszönhetően több folyadékot képes magába szívni és a baba popsija száraz marad, így nem fogja kényelmetlenül érezni magát egy hosszabb alvás után sem.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A legtöbb pelenka a baba mozgásának hatására egy helyre gyűjti össze a nedvességet, amitől kényelmetlenül fogja érezni magát a baba, ezáltal a pihentető alvás sem lesz kelleme a kisbabának. Dr. Gyarmati Andrea, gyermekgyógyász szerint:

Alvásszükségletünk életünk során az újszülött kortól idős korig csökken. Ugyanakkor személyfüggő is, hogy kinek mennyi az alvásigénye, de amennyiben valami zavaró körülmény adódik, bizony senki sem alszik jól. Egy baba nem stresszel, még nincsenek megélhetési gondjai, és ha szeretik és kényeztetik, elegendő étel-italt kap, tisztán tartják, és főképpen jól gondozzák, és sokat foglalkoznak vele, békésen alszik, amikor annak itt van az ideje. De a pihenésbe bármi belezavarhat, ami nem jó a babának. Így egy nedves, tele pelenka is kellemetlenségeket okozhat.


A márka éppen ezért kifejlesztette a Pampers Active Baby-Dry pelenkát, mely három nedvességfelszívó csatornával rendelkezik, akár 12 órányi szárazságot képes biztosítani. Telítődés közben a pelenka egyenletesen elosztja a folyadékot, így megtartva formáját és illeszkedését is. A pelenkában található Nedvszívó Micro Pearls gyöngyök súlyuknál akár 30-szor több folyadékot képesek elnyelni, a baba végre nyugodtan tud aludni.

Bemutatkozott az új Pampers Active Baby-Dry pelenka - 2. kép

Egyes szakértők szerint, az alvás több módon is hozzájárulhat a baba közérzetéhez, sőt a csecsemők esetében összefüggésbe hozható a fizikai és kognitív fejlődéssel is, a mindennapi hangulatával és a társas kapcsolatteremtő képességével is. Nem mellesleg a szülők is sokkal kipihentebbek lehetnek, ha a baba jól alszik.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!