A vártnál 3 hónappal előbb született meg a világ egyik legkisebb babája

Brauny , 2017. augusztus 03.
Újabb igazi túlélőről adott hírt a brit Metro magazin a kis Poppy Wicks képében, aki extrém koraszülöttként, 3 hónappal a várt időpont előtt látta meg a napvilágot mindössze 450 grammal és 14 centiméterrel.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Minderre még március 9-én került sor az angliai Bristolban, és bár az orvosok sem kecsegtettek semmi jóval a szülők számára, a világ eddigi hetedik legkisebb babája azonban a modern orvostudománynak hála túlélte a megpróbáltatásokat.

A vártnál 3 hónappal előbb született meg a világ egyik legkisebb babája - 2. kép

Ez természetesen nem ment túl egyszerűen, hiszen 20 teljes hetet töltöttek a kórházban, ahol az apróságnak rengeteg megpróbáltatást kellett kiállnia, és a család számára is sok lemondással járt a távollét, de végül győzött a tudomány, a kislány ugyanis a napokban hazamehetett, és a vizsgálatok szerint minden a legnagyobb rendben van vele.

A vártnál 3 hónappal előbb született meg a világ egyik legkisebb babája - 3. kép

A kis Poppy egyébiránt azért született meg ennyire korán, mert a baba egy ritka betegség miatt nem tudott méhen belül továbbfejlődni, éppen emiatt sürgősségi császármetszést kellett végrehajtaniuk az orvosoknak, akik így az első pillanattól kezdve szakszerű segítséget tudtak biztosítani a kicsinek.

A vártnál 3 hónappal előbb született meg a világ egyik legkisebb babája - 4. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!