A járdán szülte meg a gyermekét a nő, mert azt sem tudta, hogy terhes

Brauny , 2017. június 14.
Elképesztő dolog történt a Massachussetts államban megtalálható Malden városkájában, ahol egy nő a saját háza előtt, a járdán szülte meg gyermekét, amivel kapcsolatban érdekesség, hogy azt sem tudta, hogy terhes.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Habár arról fogalmunk sincs, hogy Christine Harvey miként nem vette észre azt, hogy az elmúlt pár hónapban hatalmas pocakja nőtt, ellenben az biztos, hogy fogalma sem volt a terhességéről, ezen a bizonyos napon is erős és kellemetlen hasfájás miatt indult el a kórházba.

Nem jutott azonban túl sokáig, hiszen amint kilépett a házból, megindult a szülés, és már moccanni sem bírt. Lefeküdt a járdára, mire a szomszédok azonnal riasztották a mentősöket, ám mire ők kiértek, arra a környéken élők már levezették a szülést, és már a kezükben tartották az egészséges kislányt.

Bár a nő két gyermeknek is életet adott korábban, mégis fogalma sem volt arról, hogy újra teherbe esett, de párja áldásnak nevezte a csöppséget, akinek a szomszédok azonnal összedobták, amijük van, hiszen a szülők nem tudtak megfelelően felkészülni az apróság érkezésére.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!